Real Madrid'den flaş hamle! ManU'nun yıldızını izliyorlar...

Real Madrid'den flaş hamle! ManU'nun yıldızını izliyorlar...
İspanya La Liga ekibi Real Madrid, Manchester United'ın yıldız oyuncusu Bruno Fernandes'in peşinde.

Daily Mail'in haberine göre, Bruno Fernandes'in peşinde olan Real Madrid, nisan ayında İngiliz ekibi ile sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatmasına rağmen hamle yapmayı düşünüyor.

Portekiz basınından haberlerde de uzun süredir Fernandes'i takip eden Real Madrid olası bir transfer her şartı zorlamayı düşünürken, izleme ekiplerini de Dünya Kupası'na gönderdi.


Real Madrid, ManU ile iyi ilişkilerini kullanmak istiyor

Daha önce de David Beckham, Van Nistelrooy, Cristiano Ronaldo ve yakın dönemde Casemiro ve Raphael Varane gibi transferlerde iyi bir transfer ilişkisi kuran Madrid ve United bu transferde de bir araya gelebilir ancak aradaki en büyük engel Erik Ten Hag'ın oyuncuyu bırakmaya sıcak bakmaması olarak haberin detayları arasında yer aldı. 

2022 Dünya Kupası'nda Portekiz ile birlikte olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu turnuvada çıktığı 2 maçta 2 gol ve 2 asist yaparak damga vurdu.

2019 sezonunda Portekiz Ligi ekibi Sporting'den 63 milyon Euro karşılığında Manchester United'a katılan yıldız oyuncu toplam 146 maça çıkarken 53 gol ve 42 asistlik katkı sağladı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN