ManU'dan Camavinga için tarihe geçecek teklif!

ManU'dan Camavinga için tarihe geçecek teklif!
İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United, bir yandan lige odaklanırken, bir yandan da gelecek yılın planlarını yapıyor. 

Fichajes'te yer alan habere göre, İngiliz ekibi dev bir transfer için kollarını sıvadı. Haberde ManU'nun İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Eduardo Camavinga'yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı belirtildi. 

İddiada, Manchester United'ın oyuncu için Real Madrid'e 130 milyon Euro'luk bir teklif hazırladığı da ifade edildi. 20 yaşındaki futbolcunun İspanyol ekibi ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Tarihin en pahalı 3. oyuncusu olacak

Manchester United'ın oyuncu için 130 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi halinde Camavinga, tarihin en pahalı 3. oyuncusu olacak. Listenin ilk sırasında 222 milyon Euro ile Neymar yer alırken, 145 milyon Euro ile Mbappe ikinci sırada bulunuyor.

Kongo asıllı Fransız yıldız, 2021/22 sezonunun başında Rennes'ten Real Madrid'e 30 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. 20 yaşındaki futbolcu, eflatun beyazlı forma ile 79 karşılaşmada şans bulurken, 2 gol ve 3 asist kaydetti. 

Fransa Milli Takımı ile de 6 karşılaşmada sahada bulunan Camavinga, 1 gol kaydetti. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN