Messi ile Weghorst arasında büyük tartışma! Hakaret etti...

Video yükleniyor...

Arjantin'in Hollanda'yı geçerek yarı finale yükseldiği karşılaşmanın ardından Lionel Messi ile Wout Weghorst arasında yaşananlar geceye damga vurdu.

1 gol ve 1 asistle maçın oyuncusu seçilen Lionel Messi, maç sonu röportajında 2 golle karşılaşmayı uzatmalara götüren Wout Weghorst'a hakaret etti.

Karşılaşmayı değerlendiren Lionel Messi, kendisine bakan Wout Weghorst'a "Qué mirás bobo? Qué mirás? Andá, andá para allá..." yani "Ne bakıyorsun aptal? Ne bakıyorsun? Hadi, yürü git..." dedi.



Wout Weghorst ise maç sonu röportajında "Messi konusunda hayal kırıklığına uğradım. Onunla el sıkışmak istedim ama elini uzatmadı. İspanyolca bilmiyorum ancak eminim bana çok hoş olmayan sözler söyledi" açıklamasını yaptı.

Van Gaal'e sert sözler

Lionel Messi, maçtan önce "Messi'yi nasıl durduracağımızı soruyorsunuz... Bunun cevabını vermek zor değil. Pas yollarını kapatacağız ve onu engelleyeceğiz. Abartıldığı kadar bir şey göremiyorum" sözlerini söyleyen Van Gaal'e ise şöyle cevap verdi:

"Van Gaal gibi tecrübeli bir teknik adamın böyle bir saygısızlık yapmasına gerek yoktu. Arjantin Milli Takımı'na saygısızlık yapıldığını hissettim. Bu yüzden sinirliydim. Van Gaal iyi futbol oynadıklarını söylüyor ama yaptıkları tek şey uzun topla çıkmak. Başka bir şey yaptıkları yok"