ManU'dan Vinicius Jr. için 150 milyon Euro'luk dev teklif!

ManU'dan Vinicius Jr. için 150 milyon Euro'luk dev teklif!
İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United, Brezilyalı futbolcu Vinicius Junior'ı kadrosuna katmak için çılgın bir bütçe belirledi. 

İspanyol basınından Sport'un haberine göre, Real Madrid'in yıldız futbolcusu Vinicius JR, Manchester United'ın radarına takıldı. İngiliz devi bu transferi gerçekleştirmek için 150 milyon Euro'yu gözden çıkardı.  

Son olarak İspanya Süper Kupa finalinde Barcelona'ya karşı ilk yarıda yaptığı muhteşem hat-trick ile tüm dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Hollandalı çalıştırıcı Eric Ten Hag'ın kadrosunda görmek adına oldukça istekli olduğu kaydedildi.

Haberde yer alan bir diğer detaya göre ise Madrid devinde yıllık 35 milyon Euro kazanan Vinicius JR'ın kulübe 5 sezon için toplam maaş maliyeti 175 milyon Euro. ManU'dan gelecek olan teklifin tatmin edici seviyede olması durumunda eflatun beyazlıların genç yıldızın ayrılığına Fransız yıldız Kylain Mbappe transferi için bütçe ayırmak adına onay verebileceği öne sürüldü.

Real Madrid formasıyla 241 maçta 136 gole ulaşarak etkileyici bir performansın altına imzasını atan Vinicius Junior, bu sezonda 16 maçta 9 gol, 4 asistlik performans sergiledi.