Manchester United'ın yeni hedefi! Ratcliffe hayalini kuruyor...

Manchester United'ın yeni hedefi! Ratcliffe hayalini kuruyor...
Bu sezon da hem Avrupa'da hem de ligde hayal kırıklığına uğrayan Manchester United'da gelecek sezon için çalışmalar başlarken Sir Jim Ratcliffe yeni hedefi peşinde.

Kırmzı şeytanların %27,7 hissesine sahip olan Ratcliffe takımda büyük değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Özellikle Manchester United'ın uzun zamandır başarıdan uzak olması taraftarın sabrını zorlarken İngiliz milyarder sağlam adımlar atmak istiyor.

Zinedine Zidane hayali

Erik ten Hag yönetiminde zirveden uzak kalan ve aradığını bulamayan United'da Foot Mercato'nun haberine göre Sir Jim Ratcliffe'in hayali Fransız teknik adam Zinedine Zidane.

İki ayrı dönemde Real Madrid'i çalıştırıp üç kere üst üste Şampiyonlar Ligi, iki kere La Liga, iki kere FIFA Dünya Kulüpler Kupası, iki kere UEFA Süper Kupası ve iki kere de İspanya Süper Kupası'nı kazanan Zidane takımına büyük başarılar yaşattı.

Haziran 2021'de görevinden ayrılan ve Real Madrid'den başka takım çalıştırmayan Zidane ile Manchester United ilgilenirken Bayern Münih de teknik adamla yakından ilgileniyor.