İşte şok hırsızlığın detayları! 300 bin Pound kaybetti...

İşte şok hırsızlığın detayları! 300 bin Pound kaybetti...
İngiltere Milli Takımı ve Chelsea'nin yıldız ismi Raheem Sterling, evine hırsız girmesi sebebiyle İngiltere'nin Senegal maçı kadrosundan çıkarılmıştı. 
Londra'ya dönerek ailesinin yanına geçen Sterling'in durumu hakkında İngiltere Milli Takımı teknik direktörü Gareth Southgate, " "Futbol bazen en önemli şey değildir ve aile her şeyden önce gelir. Ona alan vermek istiyoruz, birkaç gün içinde neler olacağını göreceğiz." ifadelerini kullanmıştı. 

Talksport'ta yer alan habere göre Surrey polis ekipleri bir açıklama yayınladı. Açıklamada soygun sırasında kimsenin olmadığı ve herhangi bir şiddet tehdidinin söz konusu olmadığı ifade edildi. 

Durumun araştırıldığı belirtilen açıklamada, olayın 3 Aralık Cumartesi günü saat 21:00'den hemen önce eve gelen Sterling'in ailesinin, saatler ve değerli mücevherlerin de içinde olduğu bir dizi eşyanın çalındığının fark edilmesinin ardından polisle kontağa geçtiği kaydedildi. 

İngiliz basınında Sterling'in 3 çocuğunun evde olduğu belirtilirken, yaklaşık 300 bin Pound'luk bir soygun olduğu ifade ediliyor.

Sterling, Ben White'ın ardından Katar'dan İngiltere'ye dönen ikinci futbolcu oldu.

beinsports.com.tr / Dış Haberler