"Bellingham'ın zayıf bir noktası yok"

"Bellingham'ın zayıf bir noktası yok"
2022 Dünya Kupası karşılaşmasında İngiltere ile Senegal karşılaştı. Mücadele 3-0'lık İngiltere galibiyeti ile tamamlandı. İki gol ile dikkat çekici bir performans sergileyen Phil Foden, takımının ikinci golünü kaydeden Harry Kane ve maçta yıldızlaşan bir diğer isim olan Jude Bellingham, mücadeleden sonra açıklamalarda bulundu.

İNGİLTERE - SENEGAL KARŞILAŞMASININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!
 

Foden, "Jude Bellingham, gördüğüm en yetenekli futbolculardan biri. Herhangi bir zayıf noktası yok.Bu sonuçtan ötürü mutluyuz. Bu gece kutluyoruz. Yarın unutuyoruz. Eleme aşamasındayız. Dinleneceğiz ve Fransa'ya motive olacağız. Çok zor bir maç olacak." ifadelerini kullandı. 

Harry Kane ise, "Eleme maçlar asla kolay değildir. Kazanmak zordur. Mental gücümüz çok yüksekti. İyi bir takımı 3-0 yendik. İyi kanat oyuncularımız, iyi orta sahalarımız, sağlam savunmacılarımız var. Çok iyi takımız." dedi.

Takımdaki birlik ve beraberliğe dikkat çeken Jude Bellingham ise, "Bu takımdaki herkes başrol olarak öne çıkıyor. Bu takımdaki herkes kaliteli ve karakterli. Şimdi böyle devam etmemiz çok önemli." şeklinde konuştu.