Chelsea'nin durmaya niyeti yok! Osimhen, Martinez...

Chelsea'nin durmaya niyeti yok! Osimhen, Martinez...
Transfer piyasasının ses getiren takımlarından olan Chelsea adından söz ettirmeye devam etmek istiyor. Todd Boehly'nin takımı almasından bu yana son derece cömert olan Mavililer gözüne yeni hedefler kestirmiş durumda.

Birçok transfer yapmasına rağmen hala kadrosunda eksiği olan ve İngiltere Premier League'de zirvenin 11 puan gerisinde olan Chelsea'de santrfor bölgesine önemli adaylar gündeme geldi.

Bundesliga'dan Sesko ve Boniface

Leipzig'den Sesko ve Leverkusen'den Boniface isimlerini gündeme alan Chelsea, iki oyuncu için nabız yoklamaya başlamış durumda.

İngiltere Premier League'den genç isim

Sezon başında Brighton'dan Caicedo'yu transfer eden Chelsea, mavi beyazlı ekibin bir oyuncusuna daha gözünü dikti. 19 yaşındaki Evan Ferguson'u transfer etmek isteyen Londra ekibi genç isimlere yatırım yapmaya devam etmek istiyor.

İtalya'dan dev isimler

Serie A'nın iki yıldızıyla ilgilenen Chelsea, Inter'den Lautaro Martinez ve transferin gözdesi olan Osimhen'in peşinde. Napoli yonetimi ile oyuncunun arasının kötü olduğu bilinirken Mavililerin bu durumdan faydalanmak istediği gelen haberler arasında.