Chelsea kemer sıkmaya hazırlanıyor! Önemli isimlerle ayrılık...

Chelsea kemer sıkmaya hazırlanıyor! Önemli isimlerle ayrılık...
Eski günlerinden uzak olan ve yaptığı pahalı transferlere rağmen başarısızlıktan kaçamayan Chelsea oyuncu satışlarına hazırlanıyor.

İngiltere Premier League'de prestijini kaybeden ve büyüklerin arasına adını yazdıramayan Londra ekibi yaptığı pahalı transferlerin ardından maddi olarak zarara uğradı.

Premier League'de mali düzenlemeler kuruluna göre üç yıllık süreç içerisinde maksimum 105 milyon Sterlin zarar edilebilirken mavililer son iki sezonda 211,5 milyon Sterlin zarar etti. Gelecek sezon puan kaybı cezasına çarptırılmamak için paraya ihtiyacı olan mavililer ön plana oyuncu satışını almaya başladı.

Yıldız oyuncular satışta

Telegraph'ın yaptığı habere göre Romelu Lukaku, Kepa, Cucurella, Armando Broja ve Trevoh Chalobah ile Chelsea yollarını ayırmak istiyor. 

Times'ın yaptığı habere göre de Reece James ve Conor Gallagher takımdan gönderilmek istenen yıldız oyuncular. James'in takımıyla 2028 yılına kadar sözleşmesi olurken İngiliz savunmacının sakatlık problemleri Londra temsilcisini oyuncuyu göndermeyi istemesinin sebeplerinden.

Son isim de Conor Gallagher. 24 yaşındaki orta sahanın sözleşmesi gelecek yıl bitecek. Bu doğrultuda oyuncu ile sözleşme imzalayıp satmak isteyen Chelsea'nin kapısını West Ham United ve Tottenham çalmayı planlıyor. 

Mavililerin hedefi satılacak isimlerden yaklaşık 117 milyon Euro gelir elde etmek.

beinsports.com.tr / Dış Haberler