David De Gea, Manchester United'a geri dönüyor!

David De Gea, Manchester United'a geri dönüyor!
İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United'da kaleci mevkiinde gelişmeler yaşanıyor.

Manchester United'da Andre Onana'nın Afrika Uluslar Kupası için Kamerun Milli Takımı'na çağrılmasıyla Altay Bayındır'ın, 8 Ocak Pazartesi günü Wigan Athletic maçı ile başlayacak süreçte en az 5 maç kaleyi koruyacağına kesin gözle bakılırken, İngiliz basınından çarpıcı bir iddia gündeme geldi. 

The Mirror'da yer alan habere göre; sezonu riske atmak istemeyen ManU, Onana'nın yokluğunda eski kalecisi David de Gea'yı kadrosuna katmak istiyor.

İngiliz deviyle sözleşmesi bittikten sonra başka bir kulübe imza atmayan De Gea'nın, kulüpsüz şekilde beklemede olduğu öne sürüldü. Haberde yer alan bu detaya göre, 33 yaşındaki İspanyol file bekçisi sezon sonuna kadar Manchester United ile anlaşıp, kırmızı siyahlı formayı son kez giyerek futbola veda etmeye sıcak bakıyor.

Şans bulamadı

13 Ocak'ta başlayacak olan Afrika Uluslar Kupası 11 Şubat'ta sona erecek. İngiliz ekibinde henüz forma şansı yakalayamayan Altay Bayındır, Onana'nın yokluğundaki bu süreçte 8 Ocak Pazartesi günü Wigan Athletic karşılaşmasında ilk kez kaleye geçmesi bekleniyor.

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN