ÖZET | Beşiktaş 1-0 Yukatel Kayserispor

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in açılış haftasında Yukatel Kayserispor'u 1-0 mağlup etti.

Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golü 90+6'da Rachid Ghezzal kaydetti.

İki takım da mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Kayserispor'da Ali Karimi 67. dakikada, Beşiktaş'ta ise Cenk Tosun 90+3'te kırmızı kart gördü.

Geçen sezonun 31. haftasında Beşiktaş'ta göreve başlayan Ismael, siyah-beyazlı takımın başında görev aldığı 9. maçı galibiyetle tamamladı.

Siyah-beyazlılar ligin 2. haftasında Alanyaspor'a konuk olacak. Yukatel Kayserispor ise İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.

Cenk Tosun 2 dakikada atıldı

Beşiktaş'ın bu sezon bir kez daha kadrosuna kattığı Cenk Tosun, siyah-beyazlı takımla 3. döneminin ilk maçında kırmızı kartla oyundan atıldı.

77. dakikada Kartal Kayra Yılmaz'ın yerine oyuna giren Cenk Tosun, 90+1. dakikada yaptığı faulün ardından sarı kart gördükten 2 dakika sonra ikinci sarı kartı görerek oyundan ihraç edildi.

Galibiyet üçlüsü Weghorst'tan

Beşiktaş'ta galibiyetle biten maçların ardından bir tribün ritüeli haline gelen maç sonu üçlüsünü Wout Weghorst yaptırdı.

Ghezzal'ın uzatma dakikalarında attığı golün ardından büyük sevinç yaşayan Beşiktaşlı taraftarlar, maç sonunda da bütün oyuncuları tribünlere çağırarak galibiyeti kutladı.


Maçtan dakikalar

Kayserispor 9. dakikada gole çok yaklaştı. Bertolacci'nin pasında savunmanın arkasına sarkan Gavranovic, karşı karşıya pozisyondan faydalanamadı. İzlemek için tıklayın!

Siyah-beyazlılar 60. dakikada tehlikeli geldi. Nkoudou'nun ortasında Weghorst istediği gibi vuramadı. Pozisyonu tamamlamak isteyen Ghezzal, topa dokunamadı. İzlemek için tıklayın!

Deplasman ekibi 67. dakikada 10 kişi kaldı. İlk sarı kartını 59. dakikada gören Ali Karimi, Salih Uçan'a yaptığı sert müdahalenin ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 
İzlemek için tıklayın!

Salih Uçan 78. dakikada çok sert vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, 84. dakikada ağları havalandırdı. VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyon ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. İzlemek için tıklayın!

Siyah-beyazlılarda Cenk Tosun, hakeme yaptığı itirazlar sebebiyle 90+3'te ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İzlemek için tıklayın!

90+6'da sahneye Rachid Ghezzal çıktı. Yıldız futbolcu, ceza yayı üzerinde çok klas bir vuruşla takımına galibiyeti hediye etti.
İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş: 1 - Yukatel Kayserispor: 0

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Ümit Öztürk, Osman Gökhan Bilir, Murat Tuğberk Curbay

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Necip Uysal, Saiss, Masuaku, Kartal Kayra Yılmaz (Dk. 77 Cenk Tosun), Salih Uçan, Fernandes, Ghezzal, Muleka (Dk. 57 N'Koudou), Weghorst

Yukatel Kayserispor: Bilal Bayazıt, Onur Bulut, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Cardoso (Dk. 89 Ramazan Civelek), Ali Karimi, Bertolacci (Dk. 69 Campanharo), Emrah Başsan (Dk. 89 Mensah), Thiam (Dk. 50 Gökhan Sazdağı), Gavranovic (Dk. 69 Mustafa Pektemek)

Gol: 90+6 Ghezzal (Beşiktaş)

Kırmızı kartlar: Dk. 68 Ali Karimi (Yukatel Kayserispor), 90+3 Cenk Tosun (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 76 Gedson Fernandes, Dk. 90+9 Necip Uysal (Beşiktaş)

 

Süper Lig Özetler İÇİN TIKLAYIN