Barça'dan Real Madrid yenilgisi sonrası Cancelo operasyonu

Barça'dan Real Madrid yenilgisi sonrası Cancelo operasyonu
Kış transfer döneminde Manchester City'nin Bayern Münih'e kiraladığı Joao Cancelo için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Barcelona, gelecek sezon Manchester City'ye dönmesi düşünülen Cancelo'yu kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimde bulunacak. 

Cancelo sıcak bakıyor

Bayern Münih'in 70 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediği belirtilen haberde, oyuncuyu takıma katmak için Barcelona cephesinin çaba göstermesi gerektiği ancak Manchester City ikna edilirse Cancelo'nun takıma katılma konusuna sıcak bakabileceği belirtildi.  

Barcelona kulübünün oyuncunun çok yönlü olmasını büyük avantaj olarak gördüğü öne sürülürken, Cancelo'nun maaşında indirim istenebileceği de ifade edildi. 

Xavi savunmadan memnun değil

Barcelona Teknik Direktörü Xavi'nin Real Madrid karşısında alınan ağır yenilgi sonrasında defansa takviye istediği belirtilirken, Cancelo'nun transferi için sürecin hızlandırılabileceği ifade edildi.

Devre arasında katıldığı Bayern Münih'in forması ile 11 maçta forma giyen Cancelo, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler