İlkay Gündoğan: "Amacım kimseye saldırmak değildi"

İlkay Gündoğan: "Amacım kimseye saldırmak değildi"
İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan, El Classico sonrası yaptığı eleştirilere gelen tepkilere yanıt verdi.

Gündoğan yaptığı açıklamada, amacının asla birine veya bir şeye saldırmak olmadığını ve takımı her eleştirdiğinde bu eleştiriye kendisini de dahi ettiğini söyledi.

Asla kötü bir niyetinin olmadığını sözlerine ekleyen İlkay, "Giderek daha iyi olmak istiyorum. Bir sonraki maçı 3,4,5-0 yensek bile her zaman geliştirebileceğimiz yönler bulacağım. Bu benim varoluş tarzım, zihniyetimin bir parçası. Bunun dışında asla kötü bir niyetle konuşmadım." açıklamasını yaptı.

"İşlerin zamanla düzeleceğine inancım tam"

De Jong ve Pedri ile iyi anlaştığını belirten başarılı orta saha, "Frenkie ve Pedri ile oynadığımda kendimi çok rahat hissediyorum. Son maçta bazı zorluklar yaşadık ama iyi bir takımla karşı karşıya olduğumuzu da söylemem gerekir. Geri dönseler bile yeniden alışmamız zaman alacaktır. İşlerin zamanla düzeleceğine inancım tam." şeklinde konuştu.

Türk asıllı Alman orta saha bu sezon katalan ekibiyle 19 maçta süre alırken, bu karşılamalarda 1 gol ve 5 asist yapma başarısı gösterdi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler