Al-Khelaifi'den Mbappe sözleri: "Geleceği inşa ediyoruz"

Al-Khelaifi'den Mbappe sözleri: "Geleceği inşa ediyoruz"
Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Şampiyonlar Ligi'nde Milan ile oynayacakları maç öncesinde İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. 
  
Al-Khelaifi verdiği röportajda Milano'da çok zorlu bir maç oynayacaklarının altını çizdi. Paris Saint-Germain Başkanı, "Şampiyonlar Ligi işte böyle bir şey. Avrupa futbolunun iki büyük kulübü arasında devasa bir maç olacak" ifadesini kullandı. 
 
Kylian Mbappe ile ilgili görüşlerini de paylaşan Al-Khelaifi, "Kylian dünyanın en iyi oyuncusu ve hem Paris Saint-Germaın'i hem de Fransa Milli Takımı'nı ileriye taşıdığını görmek harika. Ayrıca kulübümüzde yetişen tüm genç oyuncular üzerinde gerçekten olumlu bir etkisi var ve geleceğimizi inşa etmemize yardımcı oluyor" değerlendirmesini yaptı. 
 
Paris Saint-Germain'in bir evrim geçirdiğini belirten Al-Khelaifi, "Kulübümüzde en yüksek standartları belirliyoruz ve bu da sürekli olarak gelişmenin ve büyümenin yollarını aramak anlamına geliyor. Yeni ve çok genç kadromuz ve yönetim ekibimizle geçirdiğimiz birkaç ayın ardından şimdiden parlak anlara tanıklık ettik ve doğru yolda olduğumuzu biliyoruz" açıklamasını yaptı.