Jorge Jesus: "Neymar başka şeylere ilgi duyuyor"

Jorge Jesus: "Neymar başka şeylere ilgi duyuyor"
Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal'i çalıştıran Jorge Jesus, takımındaki yıldız futbolcusu Neymar hakkında kritik açıklamalarda bulundu. 

Portekizli gazetecilere açıklamalarda bulunan ve Neymar'ın sakatlığına değinen Jesus, "Öncelikle şansım hiç yaver gitmedi. Sebebi ise Neymar ile neredeyse hiç çalışamamış olmam... Sakatlığına kadar bir buçuk ay kadar vakit geçirdik. Kendisi gerçekten sıra dışı ve olağanüstü... Bu nedenle Neymar'ı kaybetmemiz ciddi bir kalite kaybına da sebep oldu. Liderlik edilmesi kolay ve çok anlayışlı bir çocuk." ifadelerini kullandı. 

"Neymar başka şeylere ilgi duyuyor"

Oyuncusunu Cristiano Ronaldo ile de kıyaslayan Jesus, "Ronaldo'nun futbol tutkusu daha fazla ve bu nedenle hayatında önceliği futbola veriyor. Neymar ise başka şeylere daha fazla ilgi duyuyor ve özel hayatındaki şeylere daha fazla önem veriyor. Buna rağmen muhteşem bir oyuncu... Çalıştığımız kısa sürede her konuda olumlu yönde beni çok şaşırttı." dedi. 

2023/24 sezonunun başında Paris Saint-Germain'den Al-Hilal'e 90 milyon Euro karşılığında transfer olan 31 yaşındaki futbolcu, Körfez ekibinin forması ile 5 maçta 1 gol ve 3 asistlik performans göstermişti. 

Neymar, yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapamıştı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

FRANSA LIGUE 1 ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN