Xabi Alonso: "Geleceğin ne getireceğinden emin değilim"

Xabi Alonso: "Geleceğin ne getireceğinden emin değilim"
Bayer Leverkusen ile gösterdiği tarihi performansla herkesin takdirini kazanan ve devlerin radarına giren Xabi Alonso açıklamalarda bulundu.

Gelecek sezon takımda kalacağını açıklayan ve başta Bayern Münih ile Liverpool'a kapıları kapatan Xabi Alonso, Leverkusen tarafını mutlu etmişti.

Werder Bremen'i 5-0 mağlup edip şampiyonluğa ulaştıkları maçın konuşan Alonso, "Takımın arkamda olduğunu hissettiğimde her şey daha kolay oluyor. Bu benim için büyük bir keyifti. Ekibin gerçekten kendini adamış olduğu hissine kapıldım. Geleceğin ne getireceğinden emin değilim ama şu anda oldukça harika hissettiriyor." ifadelerinde bulunmuştu.

"Real Madrid'i çalıştıracağından şüphem yok"

Leverkusen'in Başkanı Fernando Carro, İspanyol teknik adam hakkında CadenaSER'e açıklamalarda bulunurak hocası hakkında açık konuştu. Hocasının eninde sonunda takımdan ayrılacağını kabul eder nitelikte konuşan Carro, "Xabi Alonso'nun bir noktada Real Madrid'i çalıştıracağından hiç şüphem yok. Ne zaman olacağı konusunda net değilim. Zira Liverpool ve Bayern'i de çalıştırması da mümkün." dedi.

Son olarak oynadığı takımlardan teklif gelmesi halinde de konuşmayı taahhüt eden Carro, Alonso'nun eski takımlarından birine gitmesine izim veren bir tür centilmenlik anlaşmasının bulunduğunudu da doğruladı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN