Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde çok farklı (ÖZET)

Video yükleniyor...

Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. hafta karşılaşmasında Viktoria Plzen ile Real Madrid karşılaştı. 

LaLiga'da aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaşayan Real Madrid'in yüzü Şampiyonlar Ligi'nde güldü. Los Galactios, Polonya deplasmanında Viktoria Plzen'i Benzema'nın 2 gol, 1 asistle yıldızlaştığı gecede 5-0 mağlup etti. Julen Lopetegui'nin ayrılmasının ardından takımın başına geçen Santiago Solari ise, Real'in başında çıktığı üç maçtan da galibiyetle ayrıldı. 

Real Madrid, Karim Benzema'nın 20. dakikada attığı müthiş golle 1-0 öne geçti. 23. dakikada Carlos Casemiro Real'i 2-0 öne geçirdi. 37. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Fransız golcü attığı golle Madrid ekibini 3-0 öne geçirdi. Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale, 40. dakikada skoru 4-0 yaptı. İlk yarısı bu skorla tamamlanan karşılaşmanın 67. dakikasında Toni Kross aşırtma golle farkı 5'e çıkarttı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Real Madrid, Polonya deplamanında Viktoria Plzen'i 5-0 mağlup etti.

Bu arada Karim Benzema, Real Madrid formasıyla 200 gole ulaştı. İspanyol ekibinde daha önce Hugo Sanchez, Ferenc Puskas, Carlos Santillana, Alfredo Di Stefano, Raul ve Cristiano Ronaldo bu başarıya ulaşmıştı. 


Bu sonuçla puanını 9'a çıkartan Real Madrid, averajla G Grubu'nun zirvesinde yer alıyor. Viktoria Plzen ise 1 puanla sonuncu sırada.