Verona'dan flaş Igor Tudor açıklaması!

Verona'dan flaş Igor Tudor açıklaması!
İtalya Serie A Ligi takımlarından Hellas Verona'yı çalıştıran Igor Tudor teknik direktörlük görevinden ayrıldı açıkladı. 

Eski Galatasaray teknik direktörü Tudor, kulübün sosyal medyasından yaptığı açıklamada karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını söylerken, "Burada harika bir oyuncu grubu ve başkan buldum, bu da kendimi en iyi şekilde ifade etmemi sağladı ve bu sayede güzel sonuçlar elde ettik. Ancak gelecek sezonu konuşurken şeffaflığını takdir ettiğim Başkan ile uzun süre tartıştıktan sonra iki tarafın da koşullarının uymadığında hemfikirdik ve bunun ışığında da ayrılmamız en doğrusuydu. Verona'ya başarılar dilerim." 

Serie A'ya tekrardan 2019 senesinde çıkan Hellas Verona, İtalya'da bu sezon Tudor yönetiminde beklentilerin üzerinde performans sergileyerek Avrupa potasının hemen altında 9. sırada ligi tamamlamıştı. 

Süper Toto Süper Lig'de ise 16/17 ikinci, 17/18 sezonun ilk yarısında Galatasaray teknik direktörlüğü yapan Tudor, Dursun Özbek yönetiminde Jan Olde Riekerink'in yerine göreve getirilmişti.