Ve Gerrard beklenen imzayı attı

Ve Gerrard beklenen imzayı attı
Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, menajerlik koltuğuna Steven Gerrard'ı getirdiğini resmen açıkladı. 41 yaşındaki teknik adam adam, Aston Villa ile 2024 yılına kadar sürecek sözleşmeye imza attı. 

İmzanın ardından açıklamalarda bulunan Steven Gerrard, "Aston Villa, İngiliz futbolunda zengin bir geçmişe ve geleneğe sahip bir kulüp ve onun yeni teknik direktörü olmaktan büyük gurur duyuyorum. Yöneticilerle yaptığım görüşmelerde, kulüp için planlarının ne kadar iddialı olduğu açıktı ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum. Bana böyle ikonik bir futbol kulübünü yönetme fırsatı verdikleri için Glasgow Rangers ile ilişkili herkese en içten şükranlarımı sunmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Steven Gerrard, geçen sezon çalıştırdığı Glasgow Rangers'ı namağlup şampiyonluğa taşımıştı. 2018 yılından bu yana 192 maçta görev alan 41 yaşındaki teknik adam; 124 galibiyet, 41 beraberlik ve 27 mağlubiyet elde etti.

Premier Lig'de zor günler geçiren ve oynadığı son 5 maçı da kaybeden Aston Villa ise 10 puanla küme düşme hattının 2 puan üzerinde 16. sırada yer alıyor.