Umut Meraş, beIN SPORTS'un sorularını yanıtladı

Video yükleniyor...

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Le Havre'da forma giyen milli futbolcu Umut Meraş, takımının Antalya'daki devre arası kampında beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Fransa'daki günlük hayat ve Ligue 1'e adaptasyon süreci, kulüp seçimi, kariyer planlaması, Türk oyuncuların yurt dışına açılması, kişisel gelişimi, sakatlık geçiren milli oyuncular, Ozan Kabak ile olan yakın arkadaşlığı, Türkiye'den gelen transfer teklifleri ve EURO 2020 hedefleri hakkında muhabirimiz Gürler Akgün'e içten ve samimi bir röportaj verdi.

Geçmişte gündeme gelen Beşiktaş'a transfer olma sürecine değinen genç oyuncu, kendisinin siyah-beyazlılarla görüşüp anlaştığını, ancak dönemin Bursaspor Başkanı Mesut Mestan'ın Beşiktaşlı yöneticilerle maddi konularda uygun bir zeminde buluşamadığını, bu nedenle de söz konusu transferin gerçekleşmediğini dile getirdi.

Milli takımda yakalanan olumlu havayı da değerlendiren Umut, yerlerindede olmak isteyen pek çok insan bulunduğunu ve bu durumun bilincinde hareket ettiklerini belirtti. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kendilerine bir baba gibi yaklaştığını vurgulayan genç sol bek, maç günlerinde ise başarılı çalıştırıcının aradan çekildiğini ve motivasyon konuşmasını yapma görevini takımın tecrübeli isimleri Emre Belözoğlu ile Burak Yılmaz'ın üstlendiğini ifade etti.