Umut Bozok'tan Galatasaray açıklaması

Video yükleniyor...

Kasımpaşa forması altında gol krallığı tacını takan Umut Bozok, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcu, Twitch hesabından yaptığı yayında takipçileriyle buluştu.

Galatasaray ile adı anılan 25 yaşındaki Bozok, iddialara "Galatasaray ile ilgili bir şey yok. Açık söylüyorum, ciddi bir şey yok. Tatildeyim. Kasımpaşa'ya 1 sene kiralık gelmiştim. Şimdi Lorient'e dönüyorum. Lorient ile 1 yıllık daha sözleşmem var" yanıtını verdi.

Kendisine en çok zorluk çıkaran savunma oyuncularıyla ilgili konuşan golcü futbolcu, "Kim Min-Jae, Serdar Aziz, Marcao, Denswil ve Abdülkerim Bardakçı" isimlerini söyledi.

Kerem Aktürkoğlu'na ayrı bir parantez açan Umut Bozok, "Kerem inanılmaz bir futbolcu. Çok genç, kendisini daha geliştirecek. Avrupa'ya gitse iyi olur ancak Galatasaray'da kalsa da iyi olur. Galatasaray'ın Kerem'e ihtiyacı var" açıklamasını yaptı.

Rachid Ghezzal ile çok yakın arkadaş olduğunu söyleyen Bozok, "Yılan gibi, her şeyi yapar. Şut, bacak arası, frikik... Her şey var onda" ifadelerini kullandı.

Umut Bozok, Süper Lig'in gözde teknik adamı Nuri Şahin hakkında ise "Türkiye'de büyüklere gitmeden direkt Avrupa'ya gidebilir. Hak ediyor. Antalyaspor çok iyi futbol oynuyor. Nuri Şahin inanılmaz birisi" diye konuştu.

Anthony Nwakaeme'nin performansından çok etkilendiğini söyleyen Bozok, "İnanılmaz bir futbolcu. Çok kaliteli, çok hızlı, çok güçlü... Bence Süper Lig'in en iyilerinden" dedi.