"Türkiye’ye büyük saygımız var"

Video yükleniyor...

Fransa Milli Futbol Takımı'nın kalecisi Hugo Lloris, yarın oynayacakları maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi. 

Grubun analiz edilmesi halinde kendilerinin favori takımlar arasında olduğunu vurgulayan LIoris, şunları kaydetti:

"Türkiye, çok büyük futbol geleneği olan bir ülke. Bu yüzden Türkiye'yi de favoriler arasında sayabilirsiniz. İzlanda son birkaç yıldır çok yüksek bir dinamizm yakaladığı için onu da sayabilirsiniz. Yarın oynayacağımız maç önemli bir maçtır. Özellikle grup liderliği ve grup ikinciliği anlamında da tayin edici bir maç olabilir." 

"Geçen sene Rusya'da kazandığınız dünya şampiyonluğundan sonra bir yılın ardından belki oynayacağınız en zorlu maç olacak. Bununla ilgili ne söylemek istersiniz?" şeklindeki soruya LIoris, şöyle cevap verdi:

"Aslında Uluslar Ligi'nde de önemli maçlar oynadık. Ama ne yazık ki istediğimiz sonucu ve sıralamayı elde edemedik. Bu yüzden tüm konsantrasyonumuzu bu eleme grubuna vermiş durumdayız. Yarın burada zor bir atmosferin oluşacağını biliyoruz. Zaten önemli olan da zor olan yerde konsantrasyonu yüksek tutabilmektir. Türkiye'ye çok büyük bir saygımız var. Türkiye'nin yeni bir teknik direktörü var. Bu nedenle Türk oyuncuların çok büyük arzusu, çok büyük isteği olacaktır. Türkler zaten futbolu çok seviyor. Kulüplerine ve takımlarına muazzam ilgileri ve tutkuları var. Ligin seviyesi de bunu gösteriyor. Tüm bunları dikkate alarak burada işi çok sıkı tutmaya çalışacağız."