Transfer döneminin belirleyicisi Barcelona!

Transfer döneminin belirleyicisi Barcelona!
Kadrosuna önemli isimler katmak için çalışmalar yapan Barcelona bu transfer döneminde hem alacakları hem de gönderecekleri isimlerle kendinin ve diğer takımların kaderini çizecek. Birçok önemli ismi gündeminde bulunduran Barcelona'da liste oldukça kalabalık.

Sezon başında kiralanan Joao Felix ve Joao Cancelo takımlarına büyük fayda sağlarken oyuncular takıma kalıcı olarak transfer edilmek isteniyor. Kiralık hamlelerin yanında Gavi'nin sakatlanması ile sarsılan Barcelona'nın çözümü hazır.

Sport'un yaptığı habere göre Xavi'nin istediği isimler Lo Celso ve Las Palmas forması giyen Alberto Moleiro.

Genç isimleri de gündeme alan Barcelona, Bild'in haberine göre U17 Dünya Kupası'nda şampiyonluk yaşayan Borussia Dortmund U19 forması giyen Alman sol bek Almugera Kabar'ı kadrosuna katmak istiyor. 

Ayrılacak isimleri de belirleyen Katalan devi, Mundo Deportivo'nun haberine göre Raphinha ve Jadon Sancho takasını reddetti. Yine Bild'in haberine göre Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen Clement Lenglet hem İngiliz ekibin hem de Barcelona'nın gelecek planlarında yer almazken oyuncu ile Bayern Münih ile ilgileniyor. Matthijs De Ligt'in sakatlığının ardından oyuncunun Bayern forması giyme ihtimali bulunmakta.

Son olarak Ferran Torres'in de takımdan ayrılmak istediği gelen haberler arasında. AS'ın yaptığı habere göre fazla forma rekabetinden yorulan İspanyol oyuncu değişiklik arayışında.   

beinsports.com.tr / Dış Haberler