ÖZET | Trabzonspor 1-0 Atakaş Hatayspor

Video yükleniyor...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup etti.

Karadeniz ekibine galibiyeti getiren tek golü 71. dakikada Abdülkadir Ömür kaydetti.

Trabzonspor bu galibiyetle ligde puanını 6'ya yükseltti. İlk haftayı bay geçen Atakaş Hatayspor ise henüz puanla tanışamadı.

Avcı'dan iki değişiklik

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasının açılış maçında sahasında Atakaş Hatayspor'u konuk eden Trabzonspor, ligin ilk haftasında deplasmanda 2-0 yendiği İstanbulspor maçı 11'ine göre 2 farklı oyuncuyla sahaya çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, stoperde Dorukhan Toköz'ün yerine Stefano Denswil'e, orta alanda ise Abdülkadir Ömür'ün yerine Doğucan Haspolat'ı sahaya sürdü. Sezon başında Kasımpaşa'dan kadroya dahil edilen Doğucan, yeni takımında ilk kez 11'de görev aldı.

Dorukhan, maç listesinden çıkartıldı

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz, maç saatinde gıda zehirlenmesi yaşadı. Midesinde rahatsızlık hisseden ve bunu sağlık ekibiyle paylaşan Dorukhan Toköz'ün yapılan kontrolünde gıda zehirlenmesi yaşadığı tespit edildi.

Bordo-mavili futbolcu, bunun üzerine maç listesinden çıkartılarak tedaviye alındı.

Visca sahayı ambulansla terk etti

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Atakaş Hatayspor ile sahasında karşılaşan Trabzonspor'un sol kolundan sakatlanan oyuncusu Edin Visca'nın humerus kemiğinde kırık meydana geldiği bildirildi.

Karşılaşmanın 40. dakikasında sakatlandıktan sonra Boşnak futbolcu, ambulans ile hastaneye getirildi.

Burada yapılan kontrollerinde oyuncunun sol humerus kemiğinde kırık tespit edildi. Oyuncunun, yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.

Maçtan öne çıkanlar

13. dakikada sol çaprazdan rakiplerinden sıyrılarak ceza alanına giren Trezeguet'in şutunda, top az farkla yandan auta çıktı. İzlemek için tıklayın!

18. dakikada Riberio'nun derinlemesine pasında, ceza alanında El Kaabi'nin röveşata vuruşunda, kaleci Uğurcan Çakır büyük bir tehlikeyi önledi. İzlemek için tıklayın!

20. dakikada Bakasetas'ın soldan kullandığı köşe atışında, kaleci Erce Kardeşler'in elinden kaçırdığı topa son olarak Trezeguet vurdu. Ancak Erce, yatarak topa sahip oldu. İzlemek için tıklayın!

29. dakikada Visca'nın araya girerek kaptığı top ile Cornelius'u buluşturdu. Ceza alanı içinde kaleci Erce Kardeşler ile karşı karşıya kalan bu futbolcu, meşin yuvarlağa vurmakta gecikince Erce, tehlikeyi yatarak uzaklaştırdı. İzlemek için tıklayın!

32. dakikada Eren Elmalı'nın soldan ortasında, savunmadan seken topu yakın mesafeden Cornelius, kafayla tamamlayarak filelere gönderdi. Ancak Video Yardımcı Hakem uygulamasıyla pozisyonun gelişiminde ofsayt olduğu gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 40. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede sol kolunun üstüne düşerek sakatlanan Visca, ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. İzlemek için tıklayın!

Atakaş Hatayspor'da Saba Lobjanidze rakip ceza sahası içinde şık hareketlerle ilerledi. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor 62. dakikada gole çok yaklaştı. Trezeguet sol kanattan yerden ortaladı. Ceza sahası içi sağ çaprazında bulunan Kouassi sol ayağıyla tek vuruş yaptı. Kaleci Erce topu çıkarmayı başardı. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor 71. dakikada 1-0 öne geçti. Ceza sahası dışında topla buluşan Abdülkadir Ömür, uzaklardan mükemmel vurdu, takımını öne geçirdi. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor ikinci golü bulmaya çok yaklaştı. Bakasetas'ın ara pasıyla savunma arkasına sarkan Djaniny, kaleci Erce ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda ceza sahası içi sağ çaprazından vuruşunu yaptı. Kaleci Erce topun ağlarla buluşmasını engelledi. İzlemek için tıklayın!

 
Spor Toto 1. Lig Özetler İÇİN TIKLAYIN
Süper Lig Özetler İÇİN TIKLAYIN