Thuram'ın Messi anısı: "Her gün..."

Thuram'ın Messi anısı: "Her gün..."
Inter'in yıldız oyuncusu Marcus Thuram, DAZN'a verdiği röportajda Messi ile ilgili bir anısını anlattı. Yaz aylarında Borussia Mönchengladbach'tan Inter'e transfer olan ve Fransız oyuncu süreci değerlendirirken Messi ile henüz 10 yaşındayken yaşadığı bir anıdan dolayı pişman olduğunu söyledi.

Eski futbolcu Lilian Thuram'ın oğlu oğlu olan Marcus Thuram, babasının Barcelona'da forma giyerken antrenmana ziyarete gittiğini ve orada Messi'yi gördüğünü anlattı. 

"Her gün pişmanlık duyuyorum"

Thuram, "On yaşımdayken bir gün, Barselona'da oynayan babamın antrenmanını görmeye gittim ama kramponlarım yanımda değildi. Antrenmandan sonra diğer çocuklarla birlikte sahaya çıkmak istedim ama kramponlarım olmadan yapamadım. Messi, beden açısından benimkine en yakın kramponları giyen kişiydi. Ben 38 numara giyiyordum, o ise 40/41 numara giyiyordu. Kendininkini bana verdi, kullandım, sonra 'sakla, eve götürebilirsin' dedi'. On yaşımdayken ne olduğunu anlamadım. Onun bir Barça oyuncusu olduğunu biliyordum ama boyutunun henüz farkına varmamıştım. Ertesi gün, fazla düşünmeden Messi'nin ayakkabılarını bir arkadaşıma verdim. Her gün bu seçimimden pişmanlık duyuyorum" dedi.