Thomas Tuchel: "Hayal kırıklığına uğradım"

Thomas Tuchel: "Hayal kırıklığına uğradım"
Almanya Bundesliga'nın 23. haftasında RB Leipzig ile karşılaşacak olan Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel, maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında kritik açıklamalarda bulundu. 

ALMANYA BUNDESLIGA'NIN FİKSTÜRÜNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Tuchel, "Salı günü yönetim ile durumu konuştuk ve çarşamba günü kamuoyunu ayrılık konusunda bilgilendirdik. Takımın oynadığı oyundan ve puan cetvelinde ikinci sırada olmaktan memnun değiliz. Bu bir sorun teşkil ediyor. Suçlanacak tek bir kişi yok ama sorumlu benim. Oyunun gelişimi, aldığımız sonuçlar hayal ettiğim gibi değil." ifadelerini kullandı. 

"Hayal kırıklığına uğradım"

Tuchel, "Kendim ve şu anda oynadığımız oyun konusunda hayal kırıklığına uğradım. Ancak kişisel olarak oyuncular konusunda hayal kırıklığına uğramadım. Onlardan beklentilerimiz yüksek ve onları anlamaya çalışıyoruz. Henüz bir şey bitmedi. Karar sezon sonu için verildi, şu an için değil. Bence bu, takımla herhangi bir anlaşmazlık olmadığı anlamına geliyor." şeklinde konuştu. 

Antrenmanlarda takımdan memnun olduğunu belirten Tuchel, "Yaptığımız antrenmanlar ile oynadığımız oyunlar arasında tutarsızlık var. İyi seviyelerde antrenman yaptık ama oynadığımız oyun iyi değil." dedi. 

"Hedeflerimiz var"

Hedeflerinden kopmadıklarının altını çizen Tuchel, "Hedeflerimiz var, bulunduğumuz tüm turnuvalarda maksimum başarı için oynuyoruz." sözlerini kullandı.

Bayern Münih, 22 haftası geride kalan Almanya Bundesliga'da topladığı 50 puanla lider Bayer Leverkusen'in 8 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN