Sturridge'ın talipleri artıyor

Video yükleniyor...

Trabzonspor'un İngiliz yıldızı Daniel Sturridge'e talip çıktı. Daily Mail gazetesi, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa ve Fransa Ligue 1 kulübü Marsilya'nın yıldız futbolcu ile yakından ilgilendiğini yazdı.

Sezonun ilk yarısı biterken ortaya koyduğu performansla yükselişe geçen Trabzonspor'un yıldızı Daniel Sturridge konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.

Yaz döneminde Liverpool ile yollarını ayırdıktan sonra flaş bir kararla bordo-mavili ekibe imza atan İngiliz forvet ile iki kulübün yakından ilgilendiği öne sürüldü.

Daily Mail gazetesi, Premier Lig ekiplerinden Aston Villa ile Fransa Ligue 1 temsilcisi Olympique Marsilya'nın 30 yaşındaki futbolcuyu radarına aldığını yazdı.

Haberde Aston Villa'da Brezilyalı forvet Wesley'nin dizinden geçirdiği ciddi sakatlık sonrası teknik direktör Dean Smith'in Daniel Sturridge'in transfer edilmesini istediği bildirildi. Forvet arayışında olan Marsilya'nın da Sturridge ismi üzerinde yoğunlaştığı ifade edildi. 

Trabzonspor'a iki yıllık imza atan Daniel Sturridge bu sezon Süper Lig'de bordo-mavili forma altında 9 maça çıkarken, 4 gol attı, 4 asist yaptı. İngiliz forvetin Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3 golü bulunuyor.