ÖZET | Siltaş Yapı Pendikspor 2-3 Rams Başakşehir

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Siltaş Yapı Pendikspor ile Rams Başakşehir karşı karşıya geldi. Mücadele, 3-2'lik Rams Başakşehir galibiyeti ile tamamlandı.

Ev sahibi ekibin gollerini 18. dakikada Mame Thiam ve 56. dakikada Fredrik Midtsjö kaydetti. Rams Başakşehir'in golleri ise 36. ve 50. dakikalarda Figueiredo, 82. dakikada ise Pelkas'ın ayağından geldi. 

Welinton kırmızı kart gördü

Siltaş Yapı Pendikspor'un deneyimli stoperi Welinton, 31 ve 58. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 

Brezilyalı futbolcu, takımının ligin 33. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçta sahada yer alamayacak.

Bu sonuçla birlikte Siltaş Yapı Pendikspor 30 puanda kaldı ve küme düşme hattından sıyrılamadı. Rams Başakşehir ise 46 puana ulaştı. 

TRENDYOL SÜPER LİG'DEKİ GÜNCEL PUAN DURUMUNU İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Önemli Anlar

17. dakikada Pendikspor öne geçti. Sequeira'nın sağ taraftan kullandığı kornerde arka direkte kafayı vuran Thiam, topu ağlara yolladı. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 21. dakikasında gelişen Rams Başakşehir atağında Siltaş Yapı Pendikspor kalesinde inanılmaz bir karambol gerçekleşti. Kırmızı beyazlı ekibin kalecisi Erdem Canpolat, pozisyonda gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

36. dakikada Başakşehir beraberliği yakaladı. Pelkas'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Figueiredo'nun sol ayağıyla gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti. İzlemek için tıklayın!

50. dakikada Pelkas'tan aldığı etkili pasta rakip kaleci ile karşı karşıya kalan Figueiredo, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

56. dakikada gelişen Siltaş Yapı Pendikspor atağında Fredrik Midtsjö, takımının eşitlik golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

58. dakikada rakibine müdahalesi sonrasında ikinci sarı kartını gören Siltaş Yapı Pendikspor stoperi Welinton, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İzlemek için tıklayın!

82. dakikada sahneye çıkan Pelkas, takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Siltaş Yapı Pendikspor: 2 - RAMS Başakşehir: 3

Stat: Pendik

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy

Siltaş Yapı Pendikspor: Erdem Canpolat, Gökcan Kaya (Dk. 88 Kappel), Alpaslan Öztürk, Welinton, Sequeira, Ndiaye, Lusamba, Halil Akbunar (Dk. 63 Murat Akça), Midtsjö (Dk. 71 Erdem Özgenç), Thiam (Dk. 88 Diaby), Umut Nayir (Dk. 71 Erencan Yardımcı)

RAMS Başakşehir: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Duarte, Opoku, Dubois (Dk. 79 Lima), Kemen (Dk. 79 Emirhan İlkhan), Berkay Özcan, Deniz Türüç, Pelkas (Dk. 89 Onur Ergün), Davidson (Dk. 84 De Souza), Figueiredo (Dk. 89 Keny)

Goller: Dk. 17 Thiam, Dk. 56 Midtsjö (Siltaş Yapı Pendikspor), Dk. 36 ve 50 Figueiredo, Dk. 80 Pelkas (RAMS Başakşehir)

Kırmızı kart: Dk. 58 Welinton (Siltaş Yapı Pendikspor)

Sarı kartlar: Dk. 65 Ömer Ali Şahiner (RAMS Başakşehir), Dk. 80 Sequeira, Dk. 90+1 Ndiaye (Siltaş Yapı Pendikspor)
 

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN