Schalke Halil ile güzel!

Schalke Halil ile güzel!
Milli futbolcumuz Halil Altıntop Schalke'yi uçurdu. Deplasmanda Hannover 96 ile karşılaşan Schalke 04'te son noktayı Halil söyledi. Schalke Hannover'i deplasmanda 3-2 yenerken galibiyet golü milli futbolcumuzdan geldi.
Konuk ekibin Türk kökenli oyuncularından Mesut Özil'in bu karşılaşmadaki oyunu da beğeni kazandı.  41. dakikada Mesut'un köşe vuruşunda Kuranyi kafayla golü attı. 46. dakikada Gerald Asomoah'ın yerine giren Halil Altıntop, 2-2 süren karşılaşmanın 61. dakikasında attığı golle takımını 3-2 galip getirdi.
 
HAMİT'TEN RIBERY'YE ASİST
Bundesliga'da şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Bayern Münih bir engeli daha geçti. Kendi sahasında Wolfsburg'u ağırlayan Bayern Münih 2-1'lik skorla puanını 31'e çıkardı ve liderliğini korudu. Bayern geçen hafta deplasmanda Stuttgart'a yenilmişti.
 
35.dakikada Klose ile bir gol bulan Bayern Münih ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. 50. dakikada Ribery-Hamit paslaşmasından sonra Ribery, takımının 2. golünü attı. Ataklarını sürdüren ev sahibi ekip 71.dakikada Dejagah'tan golü yemesine karşın üstünlüğünü korudu ve maçı galip tamamlamayı başardı. Karşılaşmada 90 dakika forma giyen Hamit Altıntop, başarılı bir oyun sergiledi. 37. ve 63. dakikalarda Hamit'in şutlarına Wolfsburg kalecisi Jentozh izin vermedi.  67. dakikada hafif bir sakatlık geçiren Hamit, 69. dakikada yeniden oyuna girdi. Bayern Münih, bu karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. 
 
Stuttgart'ın deplasmanda Eintracht Frankfurt'u 4-1 yendiği karşılaşmada Yıldıray Baştürk ve Serdar Taşçı yer almadı. Bayer 04 Leverkusen, MSV Duisburg'u 4-1, VFL Bochum, Arminia Bielefeld'i 3-0 yenerken, Energie Cottbus sahasında SV Werder Bremen'e 2-0 yenildi. Bugün yapılan karşılaşmalardan sonra 31 puanla Bayern Münih, liderliğini sürdürürken, bu takımı 30 puanla Werder Bremen izliyor. 1 maçı eksik olan Hamburg'un 27 puanı var.
 
 
(Ligtv.com.tr)