Şaşırtan üçlü! Devlere kafa tutuyorlar

Video yükleniyor...

Avrupa'da ligler başladığından bu yana birçok çekişmeli mücadelelere şahit olunurken şampiyonluk yarışı da tam gaz devam ediyor. Özellikle bu sezon Avrupa'da üç takım devlere kafa tutarken mütevazı bütçelerle şampiyonluk yarışı veriyor.

Almanya Bundesliga'da Bayer Leverkusen, İspanya La Liga'dan Girona ve Fransa Ligue 1'de Nice, Avrupa'nın en önde gelen takımlarına karşı kıyasıya zirve mücadelesinde

Bundesliga'da 11 galibiyet ve 1 beraberlikle Bayern Münih'in önünde namağlup lider olan Bayer Leverkusen bu sezon Xabi Alonso önderliğinde oldukça formda bir dönemden geçiyor.

La Liga'da ise Girona, 35 puanla averaj farkıyla hemen Real Madrid'in ardında yer alıyor. 14 haftası tamamlanan La Liga'da tek yenilgisini Real Madrid'den alan Katalan ekibi futbolseverlerin takdirini kazanmış durumda.

Ligue 1'de ise Nice bu sezon Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Francesco Farioli ile namağlup yoluna devam ediyor. Sekiz galibiyet ve beş beraberlikle PSG'nin hemen ardından ikinci sırada bulunan Nice 64 yıllık şampiyonluk hasretini dindirmenin peşinde.