Şampiyonlar Ligi'nde Bodo/Glimt mucizesi! Peri masalı sürüyor

Şampiyonlar Ligi'nde Bodo/Glimt mucizesi! Peri masalı sürüyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon dikkat çeken sonuçlara imza atan Norveç ekibi Bodo/Glimt, son 16 turu ilk maçında aldığı sonuçla peri masalını sürdürdü.

LİG AŞAMASINDA 23. SIRANIN SAHİBİ OLDULAR

Devler Ligi'nin lig aşamasında temsilcimiz Galatasaray ile de karşılaşan Bodo, Manchester City ve Atletico Madrid gibi iki devi mağlup etmeyi başarmıştı.

Lig aşamasında toplam 9 puan alan Norveç ekibi, play-off turuna yükseldi ve Inter ile eşleşti.

INTER'E İKİ MAÇTA DA MAT ETTİLER

Dünya futbolunun bir başka büyük kulübü Inter'i ilk maçta 3-1, ikinci maçta ise 2-1 yenerek son 16'ya yükselen Bodo/Glimt, adından daha fazla söz ettirmeyi başardı.

Özellikle iç sahada oynadıkları maçlarda rakiplerine zorlu anlar yaşatan Kuzey takımı, Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalanlar arasındaki en düşük bütçeli takım olarak da dikkat çekiyor.

SPORTING'E İLK MAÇTA 3 GOL

Inter'i eledikten sonra son 16 turunda Sporting ile eşleşen Bodo/Glimt, rakibini ağırladığı ilk maçı 3-0 kazanmayı başardı.

Portekiz'de oynanacak rövanş maçı öncesi tur kapısını sonuna kadar aralayan Bodo/Glimt'in Devler Ligi'nde peri masalı sürmeye devam ediyor.