"Sabah antrenmana gittiğimizde herkes ağlıyordu"

Video yükleniyor...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig ekiplerinden Türk Telekom'un Genel Menajer'i Önder Külçebaş, beIN SPORTS'a konuk oldu. 

Önder Külçebaş, yüksek sesli müziğin çalmasının ardından otobüs şoförünü uyarmak için ayağa kalkerken, şoförün manevra ve ani fren yapması sonucu, kafasını cama vurup ve boynunu inciten o zamanki Türk Telekom koçu Erdem Can'ın yaşadıklarını ve takımın bu olaydan nasıl etkilendiğini anlattı. 

Kulüpte menajerliğe başladıktan sonra farklı bir şey yapmak istediklerini söyleyen Önder Külçebaş, göreve başladıktan sonra aklına gelen ilk ismin Erdem Can olduğunu ve koçluk görevine bu şekilde getirildiğini söyledi. 

"Sabah antrenmana gittiğimizde herkes ağlıyordu"

Erdem Can'ın yaşadığı otobüs talihsizliği hakkında konuşan deneyimli menajer, "yaşanılan olay antrenörümüze kalıcı bir hasar verdi. Bana soruyorlar 'bu olay sizi ateşler mi?' Bizde herkes bir aile gibiydi. Sabah antrenmana gittiğimizde herkes ağlıyordu. Herkes üzgün durumdaydı bu olay bizi olumsuz etkiledi. Erdem hocanın da kendisini koruması lazımdı. Koç kendini koruyamadığı durumda bizlerin onu koruması gerekirdi." ifadelerini kullandı.


TÜRKİYE SİGORTA BASKETBOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN