Ronaldo'dan emeklilik açıklaması: "Son yılım olması çok muhtemel"
Yayınlanma Tarihi 23 Eylül 2026 Çar 16:25
Güncelleme Tarihi 23 Eylül 2026 Çar 16:26
Cristiano Ronaldo, kariyerinin geleceği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, bu sezonun son yılı olabileceğini söylerken, 1000 gol hedefi ve kendisine yönelik eleştiriler hakkında da konuştu.
Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, Portekiz Futbol Zirvesi etkinliklerinde kariyerinin geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.
"Son maçım olduğunda size haber vereceğim"
Ne zaman emekli olacağını bilmediğini belirten Ronaldo, "Bilmiyorum, cevabı bilmeyi isterdim, ama bilmiyorum. Otuzlu yaşlarımın başında anı yaşamayı öğrendim, bu yüzden bilmiyorum, ama bunun son yılım olması çok muhtemel. Son maçım olduğunda size haber vereceğim" ifadelerini kullandı.
1000 gole ulaşma hedefi hakkında ise Portekizli yıldız, "Bunu başaracağımı biliyorum, ama bir takıntı değil. Gerisi bunun keyfini çıkarmakla ilgili, ama evet, bu rekoru gerçekten kırmak istiyorum" dedi.
"Beni öldürmek isteyenler var, ama ancak av tüfeğiyle..."
Kendisine yönelik eleştirilere de değinen Ronaldo, "Tamamen açık sözlü olamam. Diplomatik olmam gerekiyor. Her zaman coşkulu bir şekilde karşılandığımı söyledim, ama bu yıl bu takdiri en çok hissettiğim yıllardan biri oldu. Beni öldürmek isteyenler var, ama ancak av tüfeğiyle. Uzun yıllardır futbol oynuyorum ve neredeyse her yerde iyi karşılandım. Bazı kanallar bana saldırmaya ve itibarımı zedelemeye çalışıyor, ama bir tüfek kullanmadıkça hiçbir şansları yok. O zaman bile kurşundan kaçarım. Ama buna alışığım" şeklinde konuştu.