Roberto Firmino: "Hiçbir zaman en iyi arkadaş olmadılar"

Roberto Firmino: "Hiçbir zaman en iyi arkadaş olmadılar"
Liverpool'un Brezilyalı eski yıldızı Roberto Firmino, İngiliz ekibinde oynadığı zamanlardaki Salah-Mane ilişkisini anlattı. 

Sezon başında Liverpool'dan Al-Ahli'ye transfer olan Roberto Firmino, İngiliz ekibinde oynadığı süre boyunca Mane ve Salah ile beraber büyük başarılar yakaladılar.

Dünyanın en iyi hücum hatlarından olan üçlüde yer alan Firmino,"Sí Senor: Liverpool Yıllarım" adlı kitabında Salah ve Mane arasındaki ilişkiye dikkat çekti.

"Onların ortasındaydım"

Aradaki gerilimi ilk hissedenlerden olan Firmino, "Bu adamları çok iyi tanıyordum, belki de herkesten daha iyi. Sahada ben de onların ortasındaydım. Bakışlarını, yüz buruşturmalarını, beden dillerini, biri diğerine kızdığında duyulan tatminsizliği ilk elden gördüm. Bunu hissedebiliyordum." dedi.

"İkisinin konuştuğunu görmek nadirdi"

Sözlerine devam eden Firmino, "Onlar hiçbir zaman en iyi arkadaş olmadılar; her biri kendi içine kapandı. İkisinin konuştuğunu görmek nadirdi ve bunun Afrika müsabakalarındaki Mısır-Senegal rekabetiyle bir ilgisi olup olmadığından emin değilim. Hiçbir zaman konuşmayı bırakmadılar, bağlarını koparmadılar, her zaman son derece profesyonelce hareket ettiler." açıklamalarında bulundu.