Robert Page'den Türkiye maçı çağrısı!

Robert Page'den Türkiye maçı çağrısı!
Galler'in teknik direktörü Robert Page, A Milli Takımımız ile karşılacakları maç öncesinde takımı birleşmeye çağırdı ve mesaj gönderdi. 

Son olarak deplasmanda Ermenistan ile 1-1 berabere kalan Galler, Euro 2024 şansını zora sokmuştu. 21 Kasım Salı günü Cardiff'te Türkiye'yi ağırlayacak olan Galler, Milli Takımımızı yenip Hırvatların da Ermenistan karşısında galip gelememesi beklentisinde. 

Aksi bir sonuçta play-off oynamak zorunda kalacak olan Galler'de Robert Page, BBC'ye açıklamalarda bulundu. Kontrolün artık onlarda olmadığını söyleyen Page, "Maalesef artık tur bizim kontrolümüzün dışında, Ermenistan'ı yenseydik hepimiz salı günü oynayacağımız maçı heyecanla beklerdik ve daha fazla galibiyetle grupta üst sıralarda olabilirdik." dedi.

Play-off hakkında da konuşan Page, "Mart'taki bir play-off. Sonuçlar bizim lehimize olursa, hâlâ turnuvaya katılma fırsatımız var. Sadece yapabileceklerimizi kontrol edebiliriz, oyuncuları doğru zihinsel çerçeveye ve fiziksel olarak Salı gününe hazır hale getirebiliriz." diyerek takımını kenetlemeye çalıştı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler