Rıdvan Yılmaz'dan kritik açıklamalar: "Türkiye'ye dönmek..."

Video yükleniyor...

Geçtiğimiz sezonun başında Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'tan İskoçya Ligi ekibi Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. 

İskoçya'daki hayatından bahseden Rıdvan, "İskoçya'da tek başıma bir hayat yaşıyorum. Evi temizleme konusunda kendimi bir hayli geliştirdim. İskoçya'da tesiste kalma gibi bir durum yok. Maçtan üç saat önce statta toplanıp yemeğimizi yiyor ve maça çıkıyoruz." dedi. 

"Fiziğimin gelişebileceğini söylediler"

Dünyanın en büyük derbilerinden biri olan Rangers - Celtic maçını da değerlendiren Rıdvan Yılmaz, "Çok derbide oynadım ama Celtic maçında taraftarlar inanılmazdı. İskoçya'ya ilk gittiğimde fiziksel olarak hazır değildim. Biraz kilo alınca fiziğimin gelişebileceğini söylediler. İskoçya'da çalışmadığın zaman ciddi şekilde göze batıyorsun. Bana bir program verdiler ve onu uyguladım." şeklinde konuştu. 

İskoçya Ligi'nin Süper Lig'den fiziksel olarak daha iyi durumda olduğunu belirten Rıdvan, "İskoçya'da fizik kalite daha yukarıda. İşe fiziksel olarak baktığımızda bizden çok daha kuvvetliler. Antrenmanlar da maçlar da çok sert geçiyor. İskoçya'da kuvvet çok farklı bir seviyede." diye konuştu. 

"Beale biraz daha ciddi"

Bir önceki teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst hakkında da konuşan Rıdvan, "Onunla daha çok arkadaş gibiydik. Bizlere şakalar yapardı. Şu anda takımın teknik direktörü olan Michael Beale ise biraz daha ciddi birisi. Sağolsun 5 maçta beni oynattı." ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş'ta yerine transfer edilen Arthur Masuaku'nun performansını da değerlendiren Rıdvan Yılmaz, "Masuaku iyi bir oyuncu. Kariyerli bir futbolcu, İngiltere Premier League'de oynamış. Gördüğüm kadarıyla herkes mutlu kendisinden." dedi. 

"Planlarım arasında yok"

Kendi geleceği hakkında da açıklamalar yapan Rıdvan Yılmaz, "Şu anda planlarım arasında Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncem yok. Çok büyük konuşmamak lazım ama gerçekten şu anda Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Zamanı geldiğinde futbolu Beşiktaş'ta bırakmak isterim." diye konuştu. 

Rangers ile 15 karşılaşmaya çıkan Rıdvan Yılmaz, 3 asistlik performans sergiledi. 

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN