Rangers cephesinden Rıdvan Yılmaz için transfer açıklaması!

Rangers cephesinden Rıdvan Yılmaz için transfer açıklaması!
İskoçya Premier Ligi ekiplerinden Rangers'ı çalıştıran Philippe Clement, takımının Kopenhag ile oynadığı hazırlık maçı sonrasında futbolcusu Rıdvan Yılmaz'ın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. 

Sky Sports'un derlediği haberde Clement, "Rangers forması giyen tüm oyunculara değerlendirmeye değecek bir teklif gelirse üzerine konuşmamız gerekir. Rıdvan için durum böyle değildi ve takımda süre almaya başladı. Neler olacağını göreceğiz. Oyuncularımın takımda kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapması gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

"Her şeye hazırlıklı olmamız gerekiyor"

Rangers Teknik Direktörü, "Sezon içerisinde başımıza gelecek her şeye hazırlıklı olmamız gerekiyor. Her pozisyon için oyuncularımızın yeterli sayıda olması gerekiyor. Sol bek pozisyonunda Rıdvan ve Barisic var. Barisic'in kontratı sezon sonunda bitecek. Rıdvan hakkında ise çok fazla transfer spekülasyonu var. Dolayısıyla bu pozisyona hazır olmamız gerekiyor. Sadece bir sol bek ile üç kulvarda maça çıkamayız. Diğer pozisyonlar için de durum aynı." değerlendirmesinde bulundu. 

Haberde, Rıdvan Yılmaz ile Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray ve İtalya Serie A ekibi Hellas Verona'nın ilgilendiğinin de altı çizildi. 

2022/23 sezonunun başında Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, İskoç ekibinin forması ile toplamda çıktığı 29 karşılaşmada 1 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN