"Rakipler Galatasaray'a karşı 10 katı güçle oynuyordu"

Video yükleniyor...

Süper Lig’de forma giyen efsane futbolcularının izleyiciye hikayelerini anlattığı, beIN SPORTS ekranlarının sevilen programı “SÜPER HİKAYEM”in bu haftaki konuğu; Galatasaray formasıyla üç sezon boyunca boy gösteren dünyaca ünlü futbolcu Harry Kewell...

Türkiye'de inanılmaz bir futbol tutkusu olduğunu söyleyen Kewell, rakiplerin Galatasaray'a karşı 10 katı güçle oynadığını söyledi. 

Harry Kewell'ın sözleri şu şekilde:

"İnanılmaz bir tutku gördüm. İnanılmaz bir mücadele gördüm. Özellikle de takımlar Galatasaray’a karşı oynamaya geldiğinde… Bir hafta önceki maçlarını izlediğimizde, iyi oynayabilirlerdi fakat bizim karşımıza çıktıklarında hepsi 10 katı performans sergilerlerdi. Bir sonraki hafta da ise yine iyi oynarlardı. Galatasaray oyuncusu olarak sahaya çıktığımda herkese karşı oynadığımızı hissederdim! Zorlu bir dönemdi ve ilk senemde çok şey öğrendim. Ligi beşinci bitirmek hayal kırıklığıydı ama bir önceki sezon şampiyon olmuşlardı. O yüzden beklentileri karşılamak da zordu ama ben yine de çok keyif aldım. Daha fazla deneyim kazanmak ve daha fazla süre almak istiyordum."