Premier Lig'in devleri Çağlar'ın peşinde!

Premier Lig'in devleri Çağlar'ın peşinde!
Leicester City'de oynayan Milli stoper Çağlar Söyüncü'nün adı İngiltere Premier Lig ekipleri Tottenham ve Chelsea ile anılıyor.

İngiliz gazetesi Daily Mail'in haberine göre yaz transfer dönemi öncesi menajer şirketini değiştiren Söyüncü'yü hareketli bir transfer dönemi bekliyor.

Leicester City'nin 19 milyon sterline Freiburg'dan transfer ettiği milli oyuncu iddialara göre Brendan Rodgers'in takımı yeniden inşasını finanse etmesi için satılmasını temkinli de olsa olumlu bakıyor.

Mavi beyazlıların teknik direktörü Rodgers, bu yaz düzenli mücadele edecek, 16-18 kişilik oyuncular etrafında rekaber yaratacak imzalar istiyor. Bu sebeple Çağlar Söyüncü, Ayoze Perez ve Youri Tielemans'dan gelecek bonservis ile kadroyu yenilemek hedefleniyor.

Haberde yer alan bilgilere göre Çağlar Söyüncü ile ilgilenen takımların başında İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid ve Premier Lig ekipleri Tottenham ve Chelsea yer alıyor. 

Bu sezon Leicester ile 41 maçta forma giyen Çağlar, tek golünü Machester United'ı 4-2 yendiği maçta atarken Evans ve Fofana ile kilit stoperlerden biri oldu. 

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler