Portekiz'de Ronaldo isyanı: “Firavunun piramidi”

Portekiz'de Ronaldo isyanı: “Firavunun piramidi”

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo’nun Portekiz’de yaptıracağı dev malikenenin inşaat süresinin uzaması tepkilere sebep oldu.

İspanyol yayın organı Marca’nın haberine göre, Cristiano Ronaldo’nun Cascais’te yaptıracağı malikanenin inşaat süresi beklenenden çok daha uzun sürdü. Yapımı 22 milyon euroyu bulan ve içerisinde tenis kortu, dört lüks süit, sinema odaları ve dış cephesi tamamen camdan oluşacak yapının maliyetindeki bazı değişiklikler bitiş sürecinin ertelenmesine sebep oldu. Lizbon’a 20 dakika mesafede Cascais'te inşaatı devam eden malikane tamamlandığında Portekiz’deki en pahalı bina olarak kayıtlara geçecek. Tahmini bitiş süresinin 2024 yaz aylarını bulacağı ön görülen dev yapı için Ronaldo’nun yeni komşuları ise bu duruma oldukça tepkili.

Cascais sakinlerinden bir kişi Ok Diario'ya yaptığı açıklamada, "Üç yıldır inşaat halindeyiz. Ev o kadar büyük ki hastaneye benziyor. Sokağım aylardır kapalı, bahçem tozla dolu. Hepsi Firavun Ronaldo'nun 'piramidi' yüzünden” ifadelerini kullandı.   

Haberde Arabistan temsilcisi Al Nassr’la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan süperstarın, Portekiz’e dönmeden önce malikanesini hazır etmek istediği öne sürüldü.

Portekizli yıldızın komşuları ise yolların açılması ve inşaat sebeiyle oluşan toz bulutlarının bitmesi için dev yapının bir an önce tamamlanmasını umuyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler