Paul Onuachu: "Burada tekrar oynamak harika bir duygu"
Yayınlanma Tarihi 11 Ağustos 2025 Pts 20:40
Güncelleme Tarihi 11 Ağustos 2025 Pts 21:13
Video yükleniyor...
Trabzonspor forması giyen Paul Onuachu, Tim Jabol-Folcarelli ve Uğurcan Çakır, Kocaelispor galibiyetinin ardından beIN SPORTS'a konuştu.
Takımına 3 puanı getiren golü kaydeden Onuachu, "Burada tekrar oynamak ve burada olabilmek benim için harika bir duygu. Takım olarak büyük bir efor gösterdik. Güzel bir galibiyet oldu, çok mutluyuz. Farklı antrenörler, farklı sistemler. Bundan önceki teknik direktörümüzle yaptığımız sistem de iyiydi, şu an uygulamak istediğimiz sistem de gayet iyi. Hocamızın istediklerini sahaya yansıtabilmek bizim için çok önemli." ifadelerini kullandı.
FOLCARELLI: "OYUNCULAR OLARAK YAPMAMIZ GEREKEN..."
Maçı değerlendiren Jabol-Folcarelli, "Farklı bir formasyon üzerinde çalışıyoruz. Biz oyuncular olarak yapmamız gereken şey, hocamızın istediklerini sahaya en iyi şekilde yansıtmak. Ligin ilk maçıydı, iyi bir galibiyet aldık. 3 puanla ayrıldığımız için çok mutluyuz." sözlerini sarf etti.
UĞURCAN ÇAKIR: "İNŞALLAH DAHA İYİ OLACAĞIM"
Son olarak kaptan Uğurcan Çakır, "Trabzonspor'un şampiyon olduğu bir sezon olur inşallah. Ligin ilk maçları genelde zor oluyor. Bugün 2-3 farkı yakalayabilirdik ama olmadı. Son dakikalara doğru biraz sıkıntılar çektik ama galip gelmesini bildik. Ben takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Taraftar bize itici güç oldu. Trabzonspor’un başarılarında önemli rol oynamaya çalışıyorum. Kendi performansımı değerlendirmeme gerek yok. İnşallah daha iyi olacağım" dedi.