Pablo Laso geri dönüyor

Pablo Laso geri dönüyor
Turkish Airlines EuroLeague'de normal sezonun son haftasına girilirken, play-off dışına kalan üç takım İspanyol çalıştırıcı Pablo Laso ile temasa geçti.

Marca‘nın haberine göre; Anadolu Efes, Bayern Münih ve Panathinaikos, 55 yaşındaki İspanyol başantrenör ile temas halinde. 

Pablo Laso ise, kararını kısa süre içerisinde vermeyi düşünüyor. Daha önce İsrail Milli Takımı'ndan teklif alan İspanyol coach, bu teklifi reddetmişti.

2011-2022 yılları arasında Real Madrid başantrenörlüğü yapan Laso, bu süreçte iki kez THY EuroLeague, beş kez İspanya Ligi şampiyonu oldu. Laso, geçtiğimiz sezon yaşadığı kalp krizi nedeniyle koçluk görevine ara vermişti.

Pana'dan Ergin Ataman’a teklif

Pablo Laso ile ilgilendiği iddia edilen Yunan ekip Panathinaikos’un adı geçtiğimiz günlerde Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman ile anıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Panathinaikos ile görüştüğü iddia edilen Ergin Ataman, Yunan ekibinden teklif aldığını şu sözlerle doğruladı: 

"Panathinaikos Kulübü ile herhangi bir yüz yüze görüşmem olmadı. Anadolu Efes benim ailem. Değerlendirme yapacağız, sonrasına bakacağız. Teklif geldi ve teşekkür ettik. Duruma bakacağımızı söyledik."

beinsports.com.tr / Dış Haberler