"Onyekuru Suudi Arabistan'a transfer oldu"

Video yükleniyor...

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu karşılaşmasında Yukatel Adana Demirspor, Osijek ile karşı karşıya geldi. Mücadele, temsilcimizin 5-1'lik galibiyeti ile tamamlandı. Mücadele sonrasında Yukatel Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. 

YUKATEL ADANA DEMİRSPOR - OSIJEK MÜCADELESİNİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

Sancak, "Deplasmanda da elimizden gelen en iyi ortaya koyacağız. Rövanş maçına ilk maçın skoru 0-0'mış gibi çıkacağız. İşi şansa bırakmayacağız." dedi. 

Murat Sancak, "Onyekuru Suudi Arabistan'da. Sağlık kontrollerinden geçiyor. Oyuncumuz Suudi Arabistan'a transfer oldu. 3.5 milyon Euro'ya aldık ve 3.5 milyon Dolar'a sattık. %10 bir zararımız var ancak bizde kalmış olsa kendisine ödeyeceğimiz bir yıllık ücret olacaktı. Ondan kar ettik." ifadelerini kullandı. 

Niang transferini de değerlendiren Sancak, "2 aydır iki oyuncu ile görüşüyorduk. Görüştüğümüz diğer oyuncu bizi çok uğraştırdı. Kulübü bile bizim yanımızda olmasına rağmen olmadı. Biz de Niang ile anlaştık." ifadelerini kullandı. 

Samet Akaydin'in takıma geri kazandırılması ihtimali hakkında da konuşan Sancak, "Şu anda beş tane stoperimiz var. İyi oyuncularımız var. Umarım gelecekte Türk futboluna başarılı stoperler kazandırmaya devam ederiz." sözlerini kullandı.