Napoli'nin Kvaratskhelia planı... Devler peşinde!

Napoli'nin Kvaratskhelia planı... Devler peşinde!
Geçen sezonun başında Dinamo Batumi'den 13.30 milyon karşılığında transfer olan Khvicha Kvaratskhelia, Napoli'nin şampiyonluğunda en önemli isimlerden biri olmuştu. Yükselen performansı ile birden Avrupa'nın önde gelen kanatlarından biri olan Gürcü yıldızın peşinden Avrupa devleri koşmaya başlarken başlarken Napoli oyuncuyu takımda tutabilmek için harekete geçti.

Geçen sezon 43 maçta 14 gol atıp 17 asist yapan bu sezon da geçen yılın altından kalıp 15 maçta 3 gol atıp 5 asist yapan Kvaratskhelia'nın peşinden Avrupa'nın üç büyük devi Barcelona, Bayern Münih ve Real Madrid koşuyor.

2027'ye kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu için başkan De Laurentiis gelen tekliflerin değerlendirilmeyeceğini belirtse de Kvaratskhelia'nn yıllık 1.3 milyon Euro'luk maaşı kulübü zor durumda bırakıyor.

Calcio Mercato'nun yaptığı habere göre gelişmeler doğrultusunda harekete geçen Napoli yönetimi oyuncunun maaşına zam yapmaya hazırlanıyor. Oyuncunun saha içindeki performansına dayalı bir sözleşme teklif edecek olan Napoli, yapılacak olan toplantıda Gürcü yıldızın maaşına dolgun bir zam yapacak.

beinsports.com.tr / Dış Haberler