Napoli'den Süper Lig'e domino etkisi!

Napoli'den Süper Lig'e domino etkisi!
Luciano Spaletti ile yollarını ayıran Napoli, teknik direktör arayışlarına hız verdi. Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis'in listesinde ilk sırada bu sezon Salernitana'da başarılı bir performans sergileyen Paulo Souza bulunuyor. 
 
Salernitana Sportif Direktörü Morgan de Sanctis ise Portekizli teknik adamın gelecek sezon da takımda kalacağı iddiasında bulunmuştu. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre ise Napoli, Paulo Sousa'nın fesih bedelini ödemeyecek.
 
Beklenen ayrılığın gerçekleşmesi durumunda ise Salernitana'nın B planı ise hazır. Tutto Mercato'nun haberine göre İtalyan ekibinin ilk adayı geçen sezonu VavaCars Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo. Adı Fenerbahçe ile de anılan Vincenzo Montella ve son olarak Corendon Alanyaspor'da görev alan Francesco Farioli de adaylar arasında.
 
Teknik direktör arayışı için gözünü Türkiye'ye çeviren Salernitana’nın, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Miha Zajc'a da 3 senelik sözleşme teklif ettiği iddia edildi. Sloven futbolcu daha önce İtalya'da Empolı ve Genoa formalarıyla başarılı bir performans göstermişti.