Murat Kaytaz: "Derbiyi kaybetmeyi beklemiyorduk ama..."
Yayınlanma Tarihi 15 Mart 2026 Paz 20:29
Güncelleme Tarihi 15 Mart 2026 Paz 20:02
Güncelleme Tarihi 15 Mart 2026 Paz 20:02
Güncelleme Tarihi 15 Mart 2026 Paz 19:31
Video yükleniyor...
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, rahatsızlığı nedeniyle maç sonu röportajında yer almadı. Yalçın'ın yerine yardımcı antrenör Murat Kaytaz, beIN SPORTS mikrofonlarına konuştu.
İşte Murat Kaytaz'ın açıklamaları:
"Hocamız dün rahatsızlandı ve serum bağlandı. Epey bir halsizdi ama bugün takımı yalnız bırakmak istemedi. Maç sonu soyunma odasında da serum bağlandı."
"Derbi bizim için üzücü geçti. Kaybettik, kaybetmeyi beklemiyorduk ama bugün çok iyi mücadele ettiler. Üzerimizden attık onu. Burası zor bir deplasman. Her geçen gün takım savunmasını ve 3. bölge aksiyonlarını geliştiren bir Beşiktaş izletmek istiyoruz. Önümüze bakıyoruz. Tüm maçlar bizim için çok önemli. Hepsini kazanıp ligi en üst sırada bitirmek istiyoruz."
"Orkun çok güzel bir gol attı. 4 gün sonra Kasımpaşa maçımız var. Oruç tutan bir oyuncumuz ve onu dinlendirmek istedik. Gerçekten performansı çok iyi. Bizim için ve milli takım çok değerli bir oyuncu. Olaitan'ı sol kanatta kullanıyoruz ama ona oyun kurulumunda özel görevler veriyoruz. Farklı bir şekilde, merkez opsiyonlarında değerlendiriyoruz. Bizim için iyi oluyor, rakipleri böyle zora sokmaya çalışıyoruz. Üzerine koya koya daha iyi bir Beşiktaş izleterek ligdeki maçlarımızı ve kupayı kazanıp ligi güzel bir şekilde noktalamak istiyoruz."