ÖZET | Corendon Alanyaspor 3-3 Beşiktaş

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Siyah-beyazlılar, ilk yarısını 3-1 önde kapattığı mücadeleden 1 puanla ayrıldı.

Siyah-beyazlılarda N'Koudou, Salih Uçan ve Rachid Ghezzal ağları havalandırdı. İlk sarı kartını 15. dakikada gören Emrecan Uzunhan, 37. dakikada bir sarı kart daha görerek oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Alanyaspor'a geri dönüşü getiren golleri ise Efkan Bekiroğlu, Romain Saiss (k.k) ve Candeias attı.

Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak. Beşiktaş ise VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

Önemli anlar

Beşiktaş maça golle başladı. Sağ taraftan Ghezzal'ın kullandığı kornerde arka direkte Weghorst topu içeriye çıkardı. N'Koudou'nun gelişine vurduğu meşin yuvarlak filelerle buluştu. İzlemek için tıklayın!

Siyah-beyazlılar 21. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Ghezzal'ın pasında topla ceza sahasına giren Salih Uçan, şık bir plaseyle skoru 2-0'a taşıdı. İzlemek için tıklayın!

30. dakikada gelişen Beşiktaş atağında N'Koudou soldan ceza sahasına girerek yerden pasını çıkardı. Ghezzal, Alanyasporlu futbolcu Targhalline'nın müdahalesi sonrası yerde kaldı. Hakem Yasin Kol penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Ghezzal, skoru 3-0'a getirdi. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 37. dakikada 10 kişi kaldı. İlk sarı kartını 15. dakikada gören Emrecan Uzunhan, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
İzlemek için tıklayın!

45+3'te Alanyaspor farkı 2'ye indirdi. Serbest vuruşta topun başına geçen Efkan Bekiroğlu, muhteşem bir gole imza attı. İzlemek için tıklayın!

80. dakikada Alanyaspor gole çok yaklaştı. Candeias'ın ortasında Yusuf kafayı vurdu ancak Saiss çok kritik bir müdahaleyle topu kornere gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Bu pozisyondan 1 dakika sonra Alanyaspor farkı 1'e indirdi. Oğuz'un ortasında ters bir kafa vuruşu yapan Saiss, kendi ağlarını sarstı. İzlemek için tıklayın!

90+1'de Alanyaspor penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Candeias, topu ağlara gönderdi ve takımına 1 puanı getirdi. 
İzlemek için tıklayın!


Corendon Alanyaspor: 3 - Beşiktaş: 3

Stat: Kırbıyık Holding

Hakemler: Yasin Kol, Cevdet Kömürcüoğlu, Ekrem Kan

Corendon Alanyaspor: Yusuf Karagöz, Fatih Aksoy (Dk. 60 Yusuf Özdemir), Furkan Bayır, Balkovec, Candeias, Zinedine, Targhalline (Dk. 60 Lusamba), Fer (Dk. 60 Doumbia), Tayfur Bingöl (Dk. 60 Oğuz Aydın), Efkan Bekiroğlu, Eduardo (Dk. 78 Erencan Yardımcı)

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Emrecan Uzunhan, Saiss, Masuaku, Berkay Vardar (Dk. 81 Kenan Karaman), Salih Uçan (Dk. 46 Necip Uysal), Fernandes, Ghezzal (Dk. 46 Boyd), N'Koudou (Dk. 46 Montero), Weghorst

Goller: Dk. 3. N'Koudou, Dk. 21 Salih Uçan, Dk. 31 Ghezzal (penaltı) (Beşiktaş), Dk. 45+3 Efkan Bekiroğlu, Dk. 81 Saiss (Kendi kalesine), Dk. 89 Candeias (Penaltıdan) (Corendon Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 1 N'Koudou, Dk. 19 Weghorst (Beşiktaş), Dk. 27 Fer, Dk. 41 Fatih Aksoy, Dk. 64 Candeias (Corendon Alanyaspor)

Kırmızı kart: Dk. 37 Emrecan Uzunhan (Beşiktaş)


Süper Lig Özetler İÇİN TIKLAYIN