Montpellier, Belhanda'dan vazgeçti

Video yükleniyor...

Geçtiğimiz sezon sözleşme bitimine 12 maç kala Galatasaray ile yollarını ayıran Younes Belhanda'nın yeni sezondaki adresi merak konusu olmaya devam ediyor.

Daha önce Faslı orta saha oyuncusunun eski kulübü Montpellier ile prensipte anlaştığını yazan L'equıpe gazetesi, Fransız kulübünün ekonomik nedenlerden bu transferden vazgeçmek zorunda kaldığını belirtti.

Haberde, kulüp başkanı Loran Nikolen'in takıma yeni oyuncular kazandırabilmesi için Labord ve Mole gibi isimleri satmak zorunda olduğu belirtilirken Montpellier'in Ligue 1'de finansal sıkıntılar nedeniyle yeni sezon öncesi ekonomik açıdan zor günler geçirdiği ifade edildi.

31 yaşındaki oyuncunun eski kulübünde futbolu bırakmayı hedeflediğinin yer aldığı haberde; Belhanda'ya Türkiye, Katar ve İngiltere'den birçok ekibin teklifte bulunduğu ve yıldız ismin Montpellier'in bu tutumu sonrası gelen teklifleri değerlendireceği belirtildi.

Süper Lig'den adı Trabzonspor ile de anılan Younes Belhanda'nın Fatih Terim'in Galatasaray'da görevine devam etmesiyle daha düşük bir ücretle yeniden sarı kırmızılı formayı giyme ihtimalinin olduğu da öne sürülüyor. 

4 sezon önce geldiği Galatasaray'da toplamda 131 maça çıkan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu 22 gol atarken, 26 da asist yaptı.