Montella'dan transfer sözleri! Napoli'nin yıldızı...

Montella'dan transfer sözleri! Napoli'nin yıldızı...
Spor Toto Süper Lig'de Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, İtalya basınına gündem ve transfer dönemine dair açıklamalarda bulundu.

TuttoMercato'ya verdiği röporjtada birçok konuya değinen İtalyan teknik direktör, Süper Lig'den sonra veya kariyerinde 'İtalya Serie A'ya dönmeyi düşünüyor musunuzuz?' sorusu üzerine şu sözleri söyledi:

"Kim bilebilir, futbol hızlı akıyor. Şimdi burada iyiyim, üst sıralar için savaşıyoruz ve var olan büyük takımlar düşünüldüğünde bu hiç de kolay olmadı. Bir teknik direktör olarak kendimi hala çok genç hissediyorum."

"Napoli verir mi bilmiyorum"

Transfer döneminde Serie A'dan Adana Demirspor'a getirmek istediğiniz bir oyuncu var mı sözlerini üzerine Montella, "Kolay olmasa da bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bazı pozisyonlarda eksiklerimiz var bakalım. Diego Demme? Napoli verir mi bakalım, bilmiyorum. İlginç bir oyuncu, oyuncu Serie A'ya gelmeden önce Floransa'da koçluk yaparken bile onu çok takip ettim" ifadelerini kullandı.



Aynı zamanda İtalya Ligi'nde Napoli ve zirve yarışını da değerlendiren Montella: 

"Napoli'nin güzel bir avantajı var ama bence şampiyonluk henüz bitmedi. Napoli için mutluyum. İtalya'da şampiyonluğu kazanmayı da hak eden Spalletti kariyeri için. Şampiyonluk daha çok uzun ve Spalletti bunu biliyor." dedi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN