Luka Modric geleceği hakkında net konuştu

Luka Modric geleceği hakkında net konuştu

Luka Modric, İspanyol Marca gazetesi tarafından verilen prestijli "Efsane" ödülüne layık görüldü. Yıldız oyuncu, kariyerine Real Madrid'de son vermek istediğini dile getirdi.

Marca gazetesinin daha önce Michael Jordan, Lionel Messi, Muhammad Ali, Cristiano Ronaldo, Fernando Alonso, Rafael Nadal, Ronaldo Nazario, Pele, Niki Lauda ve Johan Cruyff gibi ünlü isimlere verdiği "efsaneler" ödülüne bu yıl Luka Modric layık görüldü.

36 yaşında olmasına karşın hala üst düzeyde mücadelesini sürdüren Modric, futbolu "ailesi" olarak nitelendirdiği Real Madrid'de bırakmak istediğini söyledi. Real kariyeri boyunca birçok sihirli geceye tanıklık ettiğini dile getiren Modric, kendisi için en özel maçın, Atletıco Madrid ile oynadıkları unutulmaz final olduğunu ifade etti. Ramos'un son dakika golüyle uzatmaya giden maçta, 10. Avrupa şampiyonluğunu kazandıkları finali asla unutmayacağını vurgulayan Modric, "Burası benim yuvam... Ben taraftarı onlar da beni seviyor. Ailem de burada çok mutlu. Umarım daha uzun yıllar Real Madrid forması giyebilir ve kariyerimi burada bitirebilirim" dedi.